Hieronder lees je ervaringen van cursisten over de yogalessen/workshops van YOGA4YOU.nl

yoga4you.nl yoga in het bos

Zachte Meditatieve Yoga voor volwassenen

 • Ik vind het fijn dat oefeningen niet persé op het ritme van de adem gaan. Ik was ervoor bang omdat ik soms hyperventileer maar ga nu met gerust hart na de yogales (Inge).
 • Na de yogales slaap ik heel diep. Heerlijk (Monique).
 • De zittende oefeningen zijn makkelijk toepasbaar, ook tussen mijn werk.
 • De oefeningen geven me rust, mijn hoofdpijn is verdwenen.
 • ik merkte dat de drukte in mijn hoofd afnam.
 • Carla:  In jouw lessen heb ik geleerd om zo te ontspannen dat ik in staat ben om “pakketjes” (lichamelijke problemen, spanningen e.d.) te bekijken en naast me neer te leggen. Het lost op dat moment niets op maar geeft wel een goed gevoel: ik ben de baas! Heerlijk.
 • Inge op Facebook: De yogales voor volwassenen bij YOGA4YOU geeft mij ontspanning en gezelligheid!
  Els geeft op een prettige en rustige manier les, haar stem is fijn om naar te luisteren en te volgen.
  We zijn met een klein, gezellig clubje. Wat ik heel leuk vind, is dat we ook met elkaar kunnen delen waar we mee bezig zijn en wat de oefeningen met ons doen. We hebben respect voor elkaar, luisteren naar elkaar en kunnen elkaar evt. ook helpen.
  Het is bij YOGA4YOU geen wie-maakt-de-mooiste-bewegingen wedstrijd. Je doet wat je kan en op jouw manier en leert daarbij heel goed naar je lichaam luisteren, zodat je niet je grenzen overschrijdt. Bij mij schuiven die overigens wel langzaam steeds verder op. Ik word flexibeler en leniger. Ik ben gevoelig voor migraine en had veel last van m’n rug. Door de oefeningen in de yogalessen is mijn migraine verminderd en de rugpijn is zo goed als weg. Eerst kon ik niet eens ontspannen op m’n rug op een matje liggen, nu vind ik dat heerlijk!

Zie ook google review>>